Tuinontwerp

Zakelijke tuin

Zakelijke tuin

Een bedrijfstuin dient een goede afspiegeling te zijn van wat je als organisatie wilt uitstralen. Immers, de bedrijfstuin is vaak het eerste waar klanten en leveranciers mee in aanraking komen.

Ook moet de tuin een positieve uitwerking hebben op alle medewerkers en bijdragen aan een prettige werkomgeving. Bij Bruggeman Hoveniers garanderen we een bedrijfstuin, die volledig is afgestemd op de identiteit van jouw organisatie en wensen van haar medewerkers.

Aanleg bedrijfstuin

De aanleg van een bedrijfstuin begint met een goed ontwerp, waarin rekening is gehouden met wat jij en jouw organisatie belangrijk vinden. Om een leefbaar en aangenaam werkklimaat te creëren, proberen wij er zo veel mogelijk groen aan toe te voegen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een groene werkomgeving zelfs het ziekteverzuim kan terugdringen. Omdat de gebruiksintensiteit van een bedrijfstuin over het algemeen hoog is, kiezen we ook voor robuuste materialen die tegen een stootje kunnen.

Bruggeman-hoveniers-bedrijfstuin-in-heerde-6-1
Bruggeman-hoveniers-bedrijfstuin-in-heerde-5-1-768x1024

Bedrijfstuinen onderhoud

Een bedrijfstuin mag niet te veel werk kosten qua onderhoud. Immers, je wil je als organisatie op je kerntaken kunnen focussen. Daarom werken we met onderhoudsvriendelijke materialen en beplanting, waar je weinig tot geen omkijken naar hebt. Het noodzakelijke onderhoud dat overblijft, kan volledig aan ons worden overgelaten door te kiezen voor een onderhoudscontract. Hiermee heb je de garantie dat de bedrijfstuin er jaar in jaar uit perfect bijligt.

Ook interesse in een mooie nieuwe bedrijfstuin om als organisatie trots op te kunnen zijn? We helpen je daar graag bij. Bekijk de bedrijfstuinen die we reeds hebben ontworpen en aangelegd of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.