Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een tuin waarin jij je thuis kunt voelen, het valt of staat bij een goed tuinontwerp, waarin rekening is gehouden met al jouw wensen en ideeën. Als het op ontwerpen aankomt, maken we bij Bruggeman Hoveniers het verschil. Dat heeft alles te maken met onze creativiteit en vakkundigheid, maar vooral met de passie die we erin stoppen. Want met passie maak je de mooiste dingen.


Tuinontwerpen voor grote en kleine tuinen

Een goed tuinontwerp begint met een goede kennismaking. Daarom nemen wij de tijd om jou en jouw ideeën te leren kennen. Wat is jouw smaak? Welke hobby’s en interesses heb je? Waar gebruik je de tuin het liefst voor? Al die zaken zijn bepalend voor het ontwerp dat er moet komen. Daarom komen we het liefst bij je langs. Om een goed beeld van jou te krijgen, maar ook om een indruk te krijgen van jouw woning en de omgeving waarin deze staat.

De tuin moet hier een logisch onderdeel van worden; het totaalplaatje moet kloppen. Ben je de trotse eigenaar geworden van een nieuwbouwwoning en is er daarom nog geen tuin? Dan ben je ook van harte welkom in onze tuinontwerpstudio om de mogelijkheden te bespreken.

Bruggeman-hoveniers-tuinontwerp-ontwerpstudio-ondertekening
IMG_3688

Tuinontwerp voor diverse tuinstijlen

Omdat we ons al sinds 1991 met dit mooie vak mogen bezighouden, hebben wij heel wat mensen blij gemaakt met een mooie tuin. Al met al goed voor een uitgebreid portfolio, waar we best een beetje trots op zijn. Deze bonte verzameling aan verschillende ontwerpen onderstreept onze diversiteit.  Bewijst dat we inzetbaar zijn voor zeer uiteenlopende opdrachten met heel verschillende budgetten. Van voor- tot achtertuinen, klein of groot, we stoppen er graag onze creativiteit in door er een mooi ontwerp voor te maken. Benieuwd naar wat we tot nu toe gemaakt hebben? Ga naar onze projecten.