Over ons

Onze specialisten

Onze specialisten

Wiljan Bruggeman

Wiljan is oprichter en eigenaar van het hoveniersbedrijf. Hij is uw eerste aanspreekpunt m.b.t. het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Hij maakt alle ontwerpen zelf, doet de calculatie en spreekt met u alles door m.b.t. de aanleg. Wiljan’s grootste passie blijft het groen.

Gerben Bosman

Sinds maart 2020 is Gerben Bosman ons team komen versterken. Gerben heeft de opleiding tot hovenier gevolgd en tot 2020 was hij op een boomkwekerij werkzaam. Voor ons bedrijf een mooie aanvulling om iemand met zoveel kennis van bomen in ons team te hebben. Gerben werkt hoofdzakelijk mee in de aanleg, maar voert soms ook onderhoudswerkzaamheden uit zoals hagen knippen en snoeien.

Gerbert van de Stege

In dienst sinds 2002. Begonnen als vakbekwaam hovenier en inmiddels voorman. Gerbert is allround maar werkt hoofdzakelijk in de aanleg. Zijn echte specialisatie is de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers. Door zijn jarenlange ervaring en het up to date houden van kennis en kunde, mogen we Gerbert wel de zwemvijverspecialist noemen.

Mieke Bruggeman

Partner van Wiljan en vanaf het begin betrokken bij alle administratieve werkzaamheden. O.a. de boekhouding, personeelszaken, telefoon, correspondentie, website en pr-werkzaamheden.

Gerben Dalhuisen

Bij ons in dienst sinds 1999. Ook Gerben is in het onderhoud werkzaam. Gerben is vakbekwaam hovenier en werkt al vanaf het begin in het onderhoud. Het werken tussen het groen heeft zijn voorkeur.


Arjen van Tongeren

Na al een stage bij ons gedaan te hebben, is Arjen van Tongeren op 1 september 2017 bij ons in dienst gekomen. Arjen heeft zijn opleiding tot vakbekwaam hovenier afgerond en is zowel in de aanleg als in het onderhoud werkzaam. Die afwisseling vindt hij ook leuk. Zo kom je in veel verschillende tuinen. Ook het werken met machines vindt hij mooi. Arjen is ook gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers.

Maikel Top

Maikel is vakbekwaam hovenier en in dienst sinds 2004. Maikel werkt het meest in de aanleg, maar ondersteunt ook bij het geven van de voor- en najaarsbeurten. Daarnaast is Maikel gespecialiseerd in boomklimmen/snoeien en is opgeleid tot erkend boomcontroleur. Verder is Maikel ook betrokken bij de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers.


Jan Brummel

In dienst sinds 2001. Jan is vakbekwaam hovenier. Hij werkt hoofdzakelijk in het onderhoud, dat heeft ook zijn liefde. Hij heeft grote kennis van het snoeien en het bemesten van de tuin. Met hem heeft u echte onderhoudsspecialist in uw tuin, waarmee u goed kunt overleggen.


Rik Dingerink

Rik is in 2019 bij begonnen als Allround Hovenier en inmiddels is hij doorgegroeid naar projectleider. Rik zit een aantal dagen op kantoor en houdt zich bezig met de werkvoorbereiding, planning en klantcontacten. Daarnaast werkt hij ook nog een aantal dagen buiten mee in de aanleg van tuinen.


Wietze Huisman

Met ingang van 3 september 2019 is Wietze bij ons in dienst gekomen als assistent hovenier. Na een kantoorbaan te hebben gehad heeft hij het roer omgegooid en heeft hij de opleiding tot hovenier gevolgd. In 2023 heeft hij zijn diploma behaald. Wietze vindt het onderhouden van tuinen prachtig werk. Je zult hem dan ook hoofdzakelijk in het onderhoud tegenkomen.


Jorieke Dingerink

Jorieke Dingerink is sinds januari 2022 werkzaam bij ons. Voorheen was ze werkzaam in de gezondheidszorg als doktersassistente. Na een carrièreswitch ondersteunt ze nu Mieke op kantoor. Ze houdt zich onder andere bezig met administratie, boekhouding, en marketing.


Bart Bloemendaal

Bart is op 1 juni bij ons begonnen als aankomend hovenier. Bart is 17 jaar en start in september met de bbl-opleiding tot hovenier. Wij hebben al gezien dat Bart “groene vingers” heeft. Bart gaat zowel mee in de aanleg als in het onderhoud, zodat hij alle fijne kneepjes van het vak bij ons leert.

Kevin Pannekoek

In september 2023 is Kevin Pannenkoek bij ons begonnen als voorman/hovenier. Hij heeft al de nodige ervaring opgedaan bij een vorige werkgever. Je zult Kevin hoofdzakelijk vinden in de aanleg en renovatie van tuinen. Hij vindt het mooi om van niks een prachtige tuin te maken naar de wensen en eisen van de klant. Kevin is hovenier geworden omdat hij graag buiten is en omdat het een mooi breed beroep is: van timmeren tot straten en een tuin afmaken met een mooie beplanting.


Ward-Jan Hassink

Per 1 april 2024 is Ward-Jan aan het werk bij ons als vakbekwaam hovenier. Je zult hem vooral in de aanleg tegenkomen. Voordat Ward-Jan bij ons kwam, werkte hij al bij een ander hoveniersbedrijf, waardoor hij al een aantal jaar ervaring heeft. Ward-Jan is hovenier geworden omdat hij al van jongs af aan graag buiten, om het huis en in de tuin bezig is. Het mooiste van ons beroep vindt hij de afwisseling en diversiteit aan werkzaamheden.