Luxe tuin met ruimte om te spelen

Een tuin is om te relaxen en van te genieten, maar natuurlijk ook voor kinderen om in te spelen. Deze klant had een duidelijke wens: een tuin die luxe uitstraalt, maar tegelijkertijd ook een waar hun jonge kinderen de ruimte hebben om lekker te kunnen spelen. Een leuke uitdaging dus!


Privacy proof terras

Achterin de tuin ligt een tweede terrasje welke door staptegels is verbonden met de overkapping achter het huis. Boven het terras is een pergola geplaatst. Dit in combinatie met de hoge beplanting achterin de tuin, zorgt ervoor dat je er lekker beschut kan zitten of spelen zonder het gevoel te hebben bekeken te worden. Tegelijkertijd kan hier natuurlijk een mooie schommel aan gehangen worden. Win-winsituatie dus!


Trampoline

Natuurlijk moet er in een kindvriendelijke tuin een trampoline aanwezig zijn. Deze trampoline is ingegraven, wel zo veilig en daardoor ook minder opvallend. Aan één zijde is een haag geplaatst. Hierdoor heb je vanuit de serre niet direct zicht op de trampoline en past deze goed in het lijnenspel van de tuin.


Beplanting

De meeste beplanting in de tuin is in bakken geplaatst waardoor de tuin erg onderhoudsvriendelijk is. Ook creëren we hiermee meer hoogte en diepte in de tuin. Op de rand van één van de bakken is een bankje geplaatst. Dit nodigt uit om echt in de tuin te gaan zitten en te genieten van de bloeiende planten en spelende kinderen.

Soort tuin

Onderhoudsarm

Plaatsnaam

Heerde

Grootte

75 m2

Highlights
  • Privacy proof
  • Luxe
  • Kind- en onderhoudsvriendelijk

Dit wil ik ook!

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Contact opnemen