Bruggeman Hoveniers

Hovenier voor Hattem

Hovenier voor Hattem

Hoveniersbedrijf Hattem

Hattem is voor ons als hoveniersbedrijf een heerlijke plaats om te werken. Fijne mensen, mooie tuinen. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij! In de omgeving Zwolle weten klanten ons goed te vinden en daar zijn we blij mee. Want wij helpen je graag met het ontwerpen van tuinen, het aanleggen of onderhouden ervan. Wil je een veranda of een vijver erbij? Dan regelen we dat! Als hovenier in Heerde, met 30 jaar ervaring, worden we regelmatig gevraagd als hoveniersbedrijf Hattem voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Hattem en omgeving. Heb jij plannen voor een tuinrenovatie, of ben je de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning te Hattem en moet de tuin nog volledig worden ontworpen en aangelegd? Bruggeman Hoveniers ontzorgt je hierin van ontwerp tot onderhoud.

Vertrouw op onze historie en ervaring

Sinds 1991 is Bruggeman Hoveniers actief in de wijde omtrek van Hattem. Je kunt je wel voorstellen wat we in die tientallen jaren allemaal aan ervaring hebben opgedaan. Dat nemen we allemaal mee als we voor jou aan de slag gaan.

Wil je een natuurlijke tuin die onderhoudsarm is? Of past een landelijke tuin of moderne tuin beter bij je woning, locatie en smaak? Op basis van jouw wensen realiseren wij de mooiste tuinontwerpen. Wat je ook voor ideeën hebt, ons team van gedreven hoveniers zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt in je tuin. En het mooie is: we kunnen je vooraf al laten zien hoe het er in 3D uit zal zien.

Landelijke-tuin-in-Heerde_3-1024x683
B0013654

Voor de groene én verharde delen van je tuin

We leggen niet alleen de groene onderdelen van je tuin aan nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd. We gaan nog veel verder dan alleen simpele tuinaanleg. Ook voor bestratingen, veranda’s of buitenverblijven ben je bij ons aan het juiste adres. Daarbij zorgen we als jouw hovenier voor Hattem altijd voor een optimale balans. Met goed advies laten we jouw tuinwensen werkelijkheid worden.

Een inspirerend hoveniersbedrijf

Al zeggen we het zelf: Bruggeman Hoveniers is meer dan een standaard hoveniersbedrijf. Dat bewijzen we graag aan je, want het zijn geen loze woorden. We kijken veel verder dan alleen de beplanting van je tuin. We denken ook mee wanneer het gaat om erfafscheiding, zwemvijvers en nog veel meer. Onze ervaren hoveniers weten precies wat er mogelijk is in jouw situatie.

Maar het belangrijkste verschil met anderen is wel dat we een inspirerend hoveniersbedrijf zijn voor Hattem en omgeving. Bekijk bijvoorbeeld de talloze projecten die we je graag laten zien op onze website. Of kom naar onze buitenshowroom en laat je inspireren door onze ideeën en uitvoering zelf te ervaren.

B0013690

Neem contact op voor een hovenier in omgeving Zwolle

Wij maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek of online. Onze ervaren hoveniers vertellen je precies wat er mogelijk is als het gaat om jouw tuinaanleg en -onderhoud.

Maak een afspraak via de site of bel ons op 0578-695995.