Bruggeman Hoveniers

Hovenier Epe

Hovenier Epe

Hovenier voor Epe

Als je zelf geen groene vingers hebt of je hebt gewoon geen tijd om je hele tuin zelf te onderhouden, dan is het verstandig om een specialist erbij te halen. Als het gaat om tuinaanleg en tuinonderhoud in Epe en omgeving dan is Bruggeman Hoveniers die specialist. Wij zorgen ervoor als ervaren hovenier dat jij je thuis voelt in je tuin!

Ontwerp samen met ons jouw tuin!

Ook al is tuinaanleg al sinds onze start in 1991 onze specialiteit, we doen veel meer dan dat. Vele klanten in Epe kunnen dat uit eigen ervaring beamen. Voordat we beginnen met de aanleg, moeten we immers eerst weten hoe jij wilt dat het eruit komt te zien. Daarom gaan we eerst met jou om tafel om jouw wensen te inventariseren. Op basis daarvan realiseren wij het ideale tuinontwerp. We kunnen je vooraf al laten zien hoe het er in 3D uit zal zien.

Samen ontwerpen we op deze manier de tuin waarmee jij nog jaren vooruit kunt, waarna wij je uiteraard ook kunnen helpen met het tuinonderhoud. Beginnen er al ideeën op te borrelen?

B0013569
B0013724

We kijken verder dan alleen groen

Wij helpen je graag met het ontwerpen van tuinen, het aanleggen en het onderhouden ervan. Daarbij zijn we er niet alleen voor het groene deel, maar ook voor de verharde of natte delen. Wil je een veranda of een vijver erbij? Dan regelen we dat! Met onze tientallen jaren ervaring kunnen we van alles voor je realiseren. Van een onderhoudsarme tuin met bestrating tot aan een veranda of buitenverblijf op maat. Zeg het maar. Als hovenier in Epe en omgeving weten we precies hoe we het optimale uit jouw tuin kunnen halen. Met goed advies laten we jouw tuinwensen werkelijkheid worden én houden we het mooi met optimaal tuinonderhoud.

Kom kijken naar talloze voorbeelden

Een van de grote voordelen van Bruggeman Hoveniers is dat we al decennia meelopen. We weten wat er mogelijk is en we hebben het daadwerkelijk in de praktijk uitgevoerd. Als hovenier in Epe en omstreken kunnen we je tientallen voorbeelden laten zien van beplanting, erfafscheiding, zwemvijvers en nog veel meer.

Ben je benieuwd wat we zoal gedaan hebben qua tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Bekijk dan de talloze projecten die op onze website staan. Wil je het liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze ontwerpstudio en laat je inspireren!

B0013654

Hovenier nodig in Epe? Neem contact op!

Wij maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek of online. Onze ervaren hoveniers vertellen je precies wat er mogelijk is als het gaat om jouw tuinontwerp, tuinaanleg en -onderhoud.

Maak een afspraak via de site of bel ons op 0578-695995.